top of page

Veel ruimte voor jouw persoonlijke proces. Jij stapt bereid in en ik nodig je helemaal uit, alles is welkom.

Een ademsessie bestaat uit drie fases: een voorgesprek, het bewust verbonden ademen en de integratiefase. Een afspraak voor een individuele ademsessie duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Individuele ademsessie

Hoe ziet een ademsessie eruit?

In het voorgesprek onderzoeken we samen wat er speelt en waar jouw verlangens en behoeftes liggen. Je komt tot een intentie voor jouw ademreis.
 
Tijdens de ademsessie lig je op een comfortabel matras en ga je bewust verbonden ademen. Ik bied je een veilige bedding om volledig te mogen zijn. Ik begeleid je middels instructies, affirmaties, aanrakingen en ondersteunende muziek. Jouw adempatroon zal laten zien waar mogelijke blokkades zitten en hierin zal ik uitnodigingen doen. Ik werk vanuit het vertrouwen op de adem, dat alles in jou aanwezig is en je vanuit jouw dieper weten te zien krijgt wat voor jou van belang is, in het tempo dat voor jou klopt.
 
Hierna volgt de integratiefase. Je kunt in alle rust navoelen. In deze fase pak je als het ware jouw cadeautjes uit. Jouw systeem zal vanzelf integreren wat er in jou in beweging is gebracht. 

ademen

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Gemiddeld genomen zijn er ongeveer 6 sessies nodig voordat de bewust verbonden adem helemaal eigen is geworden. In een traject is er ruimte om alles naar het oppervlak te laten komen wat er bewust en onbewust speelt. Na dit traject heb je genoeg ervaring en kennis opgedaan om de ademtechniek in te bouwen in het dagelijks leven. Dit kan enorm helpen op de lange termijn bij het ervaren van meer vitaliteit, bewustzijn en ontspanning. We starten altijd eerst met een kennismakingsessie. Na deze eerste sessie geef ik je terugkoppeling en kijken we samen of een vervolgtraject zinvol voor je kan zijn en of je daar behoefte aan hebt. 

Praktisch

  • Momenteel neem ik geen cliënten aan voor een individuele ademsessie. Je kunt het contactformulier invullen om op de wachtlijst te komen of om een aanbeveling te ontvangen voor een ademcoach. 

  • Trek comfortabele kleding aan voor de ademsessie, zonder knopen en ritsen. Sokken en laagjes zijn fijn.

  • Eet voldoende maar vooral niet te veel voor de ademsessie.

  • Drink na de ademsessie voldoende water, gedurende een dag een extra liter is aan te raden om de afvalstoffen af te voeren.

  • Het is prettig om na de ademsessie geen andere afspraken te hebben staan. Zodat je lichaam kan herstellen en alles kan integreren wat in beweging is gebracht.

017e480f-eddd-46aa-8ece-545610f647f7.png
bottom of page