top of page

Kristel. Vrouw, moeder, dochter, vriendin, lichtwerker, danseres. Passie voor de diepte en kleuren van het leven, daarmee ben ik mijn eigen lot aan gaan kijken en is Kristelight geboren. Liefde voor adem, dans, plantmedicijnen en aanraking, in vele vormen. Door (veer)krachtig te zijn en met een onvoorwaardelijk geloof in de schoonheid van iedere traan bewandel ik mijn pad. In licht en donker voel ik het vertrouwen dat het leven mij precies geeft wat ik nodig heb.

Mijn weg van overleven naar leven. Het leven heeft me vele uitdagingen gegeven rondom verlies en rouw. Mijn moeder is jong gestorven en ik werd weduwe nog voordat ik 30 jaar oud was. De uitdagingen in het leven zorgden ervoor dat ik in standje overleven functioneerde.

Vele kennen het standje overleven wel. Voor mij betekende het diepgewortelde destructieve patronen en raakte steeds verder verwijderd van mijn grenzen, gevoel en instincten, ik was niet diep in contact met mijn binnenwereld. Ik was een master in relativeren, mijn intelligentie en hoofd stonden me enorm in de weg. Maar ook was er altijd een diep vertrouwen in mijn eigen licht. Het leven gaf mij vanaf jonge leeftijd spirituele ervaringen waardoor ik een onvoorwaardelijk vertrouwen had in de lessen op mijn levenspad. 

Totdat mijn lichaam begon te schreeuwen. Ik kreeg de diagnose borstkanker. Toen wist ik met iedere vezel in mij dat het grote trauma en verdriet waar ik zo mijn best voor had gedaan om van te helen op het reguliere pad, in een dieper laagje in mij vast was gaan zitten. Beseffen dat alle ingrediënten er zijn om te verbitteren maar toch kiezen voor de diepte, acceptatie en licht. Ik wilde leven. Het was tijd om in het diepere laagje te gaan mogen helen.

Dit was het begin van het holistische pad. Hiermee kwam steeds meer ruimte om het zware lot aan te gaan kijken, helemaal durven verwelkomen, accepteren en het daarmee lichter mogen maken. Dankbaar dat ik nu gezond ben en mag leven!

Intens, magisch en transformerend proces. Eindelijk kon ik komen bij mijn diepgewortelde destructieve patronen. Ik hervond mijn plek in mijn familiesysteem vanuit het contact met mijn innerlijk kind, mijn grenzen, heilige seksualiteit en zelfliefde. Reizen met adem, plantmedicijnen, dansen, vrouwencirkels en meer. Met veel vallen en opstaan (healing isn’t linear, it’s messy) ben ik diep gegaan om troep op te ruimen en van daaruit gaan ontdekken wat voor lichtwerker ik ben, Kristelight werd geboren. 

 

DSC_2166.jpg

Met de tools die ik ben gaan ontwikkelen, gaan ervaren en belichamen, wil ik nu anderen hiertoe uitnodigen. Want oh my, wat is het heerlijk om te kunnen leven in harmonie met alles wat is. Zelfs wanneer het leven je uitdagingen geeft die te groot lijken. Juist dan. De kracht en wijsheid van het lichaam, daarmee in verbinding zijn. Je lichaam die je fluistert wat het nodig heeft. Voor iedereen, man, vrouw, jong en oud is daar de adem als magische tool en directe spiegel voor alles wat in je leeft. En dan mijn liefde voor de vrouwelijke energie, vrouwelijke kracht en wat dans daarin betekent. Voor haar heb ik female fire dance ontwikkeld. Zowel in één op één coaching als in groepen, een veilige bedding bieden waarin de ander kan transformeren. Ik wil je helpen herinneren wat je diep van binnen al weet en voelt. Een eerlijke spiegel bied ik je. Ik wil je tools aanreiken die jou kunnen helpen in flow te bewegen door het leven.

 

Bij mij ben je welkom, precies zoals je bent met alles wat er in jou leeft. Ik nodig je uit om te durven groeien. Dapper en bereid, voorbij de angst. In jouw tempo. Ik gun je de zegening van jouw innerlijk vuur. Zodat jouw levensenergie kan stromen. Zodat je vrij en verbonden bent.

 

DSC_2438.jpg
  • Holos ademcoach

  • Certificering:

    • Energetische massages​

    • Werken met de aura

    • Werken met de chakra's

  • Dansdocent

  • Sociaal werker

bottom of page