top of page

Female Fire Dance

De wilde vrouw, in iedere vrouw is ze. Soms krachtig aanwezig, soms haast onzichtbaar en vergeten. Deze dans is om je te helpen herinneren wie ze is, hoe je haar kan voeden, liefhebben en beleven. Deze dans staat in het teken om een blijvend vuur te leren stoken onder het creatieve leven wat de elixer is van jouw ultieme flow.

In welke fase je ook zit als vrouw. Of je nou net moeder bent, in de overgang zit of alles ertussen, voor en na. Allerlei redenen kunnen er zijn dat jij je misschien wat minder verbonden voelt met jouw vuur en stroming van de vrouwelijke kracht. Fases in je leven, onderdeel van de natuurlijke cycli, die ervoor zorgen dat je weer een laagje van jezelf mag afpellen. Als het wat minder stroomt kan dat bijvoorbeeld schommelingen geven in:

  • Energie

  • Libido

  • Begrenzing

  • Gevoelens

  • Intuïtie

Op reis met Female Fire Dance, op een speelse manier tot je vrouwelijke kracht en sensualiteit komen en daar puur voor jezelf van mogen genieten. Hoe kun je je prachtige vrouwenlichaam gebruiken als krachtige tool voor jezelf? De ruimte nemen om alles wat er in jou leeft in beweging te zetten. Terugkomen tot je heilige seksualiteit, waar je niks hoeft weg te geven. Ontspannen doorvoelen zodat het kan gaan stromen. Alle ruimte om te spelen en te (her)ontdekken in de bewegingen die zijn afgestemd op de vrouwelijke energie. Je wordt uitgenodigd om daar jouw flow in te vinden. Misschien buiten je comfort zone maar juist dan bereid durven zijn, is waar de magie zit. Met aangewakkerd vuur in contact met je vrouwelijke kracht deze dans als tool met jezelf en voor jezelf gaan belichamen om er altijd in thuis te kunnen komen.

Praktisch

Hoe te reserveren?

  • Als groepsworkshop voor particulieren of in je bedrijf. Klik hier om contact op te nemen.

  • Regelmatig bied ik open workshops aan en geef ik wekelijks les, neem een kijkje in de agenda.

DSC_1879.jpg

De danseres

Op het podium was ze de ballerina
Met maskers, maar gezien

Als een werverwind ging ze tekeer
Eigenlijk kon ze niet meer

In het diepst van de nacht, verzonken in de maan
Zag de maan haar naakt, ze stond daar geraakt

Vanuit de wijsheid van de heilige bron hoorde ze,
schoonheid in iedere traan

Rauw en puur
Ze vond haar vuur

Ze is zacht
Ze is kracht

Ze is mild
Ze is wild

Ze is blij 
Ze is vrij

Welkom thuis, prachtige danseres

bottom of page