top of page

Dans als tool

Ter ontspanning, om te helen, te transformeren en te genieten. Voor mij is dans in iedere fase van mijn leven een trouwe bondgenoot geweest waarin ik mezelf kon vinden. Hoe donker het soms ook werd, dans bracht mij altijd bij mezelf, uit mijn hoofd en in mijn lijf. Alle dansvormen die ik heb geleerd heb ik gebruikt als inspiratie om eigen stijlen te gaan ontwikkelen die als holistische tool werken. Hieruit zijn Female Fire Dance en Chakra Flow ontstaan.

DSC_2090.jpg

Female Fire Dance

De wilde vrouw, in iedere vrouw is ze. Soms krachtig aanwezig, soms haast onzichtbaar en vergeten. Deze dans is om je te helpen herinneren wie ze is, hoe je haar kan voeden, liefhebben en beleven. Deze dans staat in het teken om een blijvend vuur te leren stoken onder het creatieve leven wat de elixer is van jouw ultieme flow. In welke fase je ook zit als vrouw. Of je nou net moeder bent, in de overgang zit of alles ertussen, voor en na. Allerlei redenen kunnen er zijn dat  jij je misschien wat minder verbonden voelt met jouw vuur en stroming van de vrouwelijke kracht. 

Chakra Flow

Zet je chakra’s in beweging en leef je maximale potentie! Door middel van chakra flow kun je blokkades loslaten en de energie in je lichaam weer vrij laten stromen. Dit geeft een gevoel van opluchting en stabiliteit. Chakraflow kan je helpen met het loslaten van oude emotionele bagage en beperkende overtuigingen die je niet meer dienen. Dit gebeurt door de verbinding aan te gaan met je diepe zelf. We gaan op reis langs de chakra’s. 

DSC_2044.jpg
bottom of page