top of page

Chakra Flow

Zet je chakra’s in beweging en leef je maximale potentie! Door middel van chakra flow kun je blokkades loslaten en de energie in je lichaam weer vrij laten stromen. Dit geeft een gevoel van opluchting en stabiliteit. Chakra flow kan je helpen met het loslaten van oude emotionele bagage en beperkende overtuigingen die je niet meer dienen. Dit gebeurt door de verbinding aan te gaan met je diepe zelf. We gaan op reis langs de chakra’s.

We beginnen bij het basis chakra en werken omhoog en zo kan de kundalini energie gaan stromen. Elk chakra heeft een eigen ander muziekje en dat brengt je in een bepaalde trilling. Dat kun je helpen met je beweging. Tijdens de dans voel jij wat je voelt, laat je inspireren. Focus bij elk stukje muziek op het betreffende chakra. Voel in het chakra en doorvoel de muziek. Stem het op elkaar af. Laat je energie de vrije loop, speel en laat gaan.

 

Vooraf krijg je een uitleg over welke bewegingen bij ieder chakra passen, hierin mag je naar eigen invulling gaan dansen. Vervolgens krijg je om je goed te kunnen afsluiten van je omgeving en je veilig te voelen een oogmasker op. Ieder chakra resoneert met een eigen frequentie, daar is de muziek op uitgezocht waar we op gaan dansen. Na het dansen van de chakra’s geef ik een begeleide meditatie/visualisatie. Daarna is er nog een moment om te delen over de ervaring.

Praktisch

Hoe te reserveren?

  • Als groepsworkshop voor particulieren of in je bedrijf. Klik hier om contact op te nemen.

  • Regelmatig bied ik open workshops aan, neem een kijkje in de agenda.

DSC_1879.jpg
754d71df-4982-4213-9239-49edd29c75fb.png
Crown chakra - I understand - I am divine
Third eye - I see - I am intuitive
Throat chakra - I speak - I express truth
Heart chakra - I love - I am loved
Solar Plexus - I do - I am powerful
Sacral Chakra - I feel - I am creative
Root Chakra - I trust - I am grounded
bottom of page